суббота, 14 декабря 2013 г.

Аудирование: 36. Silja Laine

[mp3]>Voi, kun olisi ihana lähteä matkalle jonnekin, vaikka Tallinnaan ! Voi, kun olisi ihana lähteä matkalle jonnekin, vaikka Tallinnaan !
[mp3]>Tai Tukholmaan ! Tai Tukholmaan !
[mp3]>Jos me pyytäisimme Anssin mukaan, niin sitten meitä olisi neljä, ja voisimme ottaa neljän hengen hytin. Jos me pyytäisimme Anssin mukaan, niin sitten meitä olisi neljä, ja voisimme ottaa neljän hengen hytin.
[mp3]>Sillä tavalla se ei tulisi edes kalliiksi ! Sillä tavalla se ei tulisi edes kalliiksi !
[mp3]>Minä en ole koskaan matkustanut laivalla. Minä en ole koskaan matkustanut laivalla.
[mp3]>Minä olen aina lentänyt joka paikkaan. Minä olen aina lentänyt joka paikkaan.
[mp3]>No sitten meidän täytyy ehdottomasti viedä sinut risteilylle Tukholmaan. No sitten meidän täytyy ehdottomasti viedä sinut risteilylle Tukholmaan.
[mp3]>Silja Linen laivat ovat varsinaisia loistohotelleja. Silja Linen laivat ovat varsinaisia loistohotelleja.
[mp3]>Muuten, minä luin pari päivää sitten vahasta Parnassosta yhden Anna-Leena Härkösen novellin, jonka nimi on "Silja Laine". Muuten, minä luin pari päivää sitten vahasta Parnassosta yhden Anna-Leena Härkösen novellin, jonka nimi on "Silja Laine".
[mp3]>Ai, Kertooko se Ruotsin-matkasta ? Ai, Kertooko se Ruotsin-matkasta ?
[mp3]>Ei kerro. Ei kerro.
[mp3]>Se kirjoitetaan eri tavalla: Silja L-A-I-N-E. Se kirjoitetaan eri tavalla: Silja L-A-I-N-E.
[mp3]>Laine Laine
[mp3]>Minäpä luen sen teille Minäpä luen sen teille !
[mp3]>Silja Linen Silja Linen
[mp3]>Ensin minua alkoi hervottomasti naurattaa sen naisen nimi. Ensin minua alkoi hervottomasti naurattaa sen naisen nimi.
[mp3]>Sen nimi oli Silja Laine. Sen nimi oli Silja Laine.
[mp3]>Kyllä minä tiedän ettei siinä oo mitään nauramista, mutta minulle tuli vaan mieleen se mainos että " salaperäinen kuin itämeri itse". Kyllä minä tiedän ettei siinä oo mitään nauramista, mutta minulle tuli vaan mieleen se mainos että " salaperäinen kuin itämeri itse".
[mp3]>Ja sitten minulle tuli mieleen yksi Jarkon liikemies tuttu, jolla oli japanilainen tyttöystävä, jonka nimi oli Kumi. Ja sitten minulle tuli mieleen yksi Jarkon liikemies tuttu, jolla oli japanilainen tyttöystävä, jonka nimi oli Kumi.
[mp3]>Se nauratti minua vielä enemmän. Se nauratti minua vielä enemmän.
[mp3]>Sen jälkeen minua alko palella. sanoin Jarkolle että pane lämmitys suuremmalle, tännehän jäätyy. Sen jälkeen minua alko palella. sanoin Jarkolle että pane lämmitys suuremmalle, tännehän jäätyy.
[mp3]>Ja sitten - ei tapahtunut mitään. Ja sitten - ei tapahtunut mitään.
[mp3]>Minä istuin sohvalla ja hymyilin. Minä istuin sohvalla ja hymyilin.
[mp3]>Jarkko istui minua vastapäätä ja naksutteli sorminiveliään ja sano että koitetaan hoidella tämä kypsästi. Jarkko istui minua vastapäätä ja naksutteli sorminiveliään ja sano että koitetaan hoidella tämä kypsästi.
[mp3]>Se se vasta minua naurattikin. Se se vasta minua naurattikin.
[mp3]>Niin ku aikuiset ihmiset, se sano **. Niin ku aikuiset ihmiset, se sano **.
[mp3]>Totta kai, minä sanoin. Totta kai, minä sanoin.
[mp3]>Haluatko avioeron nyt vai heti ? Haluatko avioeron nyt vai heti ?
[mp3]>Ei mennä asioitten edelle. Ei mennä asioitten edelle.
[mp3]>Mihin me sitten mennään ? Mihin me sitten mennään ?
[mp3]>Mihin me mennään, sano ! Mihin me mennään, sano !
[mp3]>Minä keitin sitten kahvit. Minä keitin sitten kahvit.
[mp3]>Oli jotenkin niin mukava tehdä jotain tavallista, räplätä suodatinpapereita, laskea Saludo lusikallisia. Oli jotenkin niin mukava tehdä jotain tavallista, räplätä suodatinpapereita, laskea Saludo lusikallisia.
[mp3]>Jarkko naputteli sormella keittiön pöytää. Jarkko naputteli sormella keittiön pöytää.
[mp3]>Se sano ** että en minä saa ottaa tätä henkilökohtaisesti. Se sano ** että en minä saa ottaa tätä henkilökohtaisesti.
[mp3]>Että kaikki on järjesteltävissä. Että kaikki on järjesteltävissä.
[mp3]>Ei ole mitään syytä paeta hysteriaan,  se sano **  ja sen sormi nousi ja laski, ja kynsi osu vahakangasliinaan kerran toisensa jälkeen. Ei ole mitään syytä paeta hysteriaan,  se sano **  ja sen sormi nousi ja laski, ja kynsi osu vahakangasliinaan kerran toisensa jälkeen.
[mp3]>Jossain vaiheessa minä istuin yksin sohvalla ja jossain vaiheessa minä avasin suuni ja huusin. Jossain vaiheessa minä istuin yksin sohvalla ja jossain vaiheessa minä avasin suuni ja huusin.
[mp3]>Minä huusin niin että päähän koski. Minä huusin niin että päähän koski.
[mp3]>Minä ajattelin semmosta lausetta että "Sinä et oo kukaan". Minä ajattelin semmosta lausetta että "Sinä et oo kukaan".
[mp3]>Minä kävelin eteiseen peilin luokse ja katsoin omaa kuvaani enkä nähnyt mitään. Minä kävelin eteiseen peilin luokse ja katsoin omaa kuvaani enkä nähnyt mitään.
[mp3]>Miten se voi olla mahdollista että semmosta voi tapahtua, että äsken oli joku ja nyt ei yksinkertaisesti ole olemassa ? Miten se voi olla mahdollista että semmosta voi tapahtua, että äsken oli joku ja nyt ei yksinkertaisesti ole olemassa ?
[mp3]>Sehän on naurettavaa. Sehän on naurettavaa.
[mp3]>Että mua naurattaa. Että mua naurattaa.
[mp3]>Samana iltana se nainen soitti. Samana iltana se nainen soitti.
[mp3]>Me ollaan Jarkon kanssa kissaihmisiä ja sinä oot koiraihminen, se sano **. Me ollaan Jarkon kanssa kissaihmisiä ja sinä oot koiraihminen, se sano **.
[mp3]>Kyllähän sinäkin ymmärrät teidän yhteensopimattomuutenne jos katsot tosiasioita silmiin, se sano **.  Kyllähän sinäkin ymmärrät teidän yhteensopimattomuutenne jos katsot tosiasioita silmiin, se sano **.
[mp3]>Ja se sano ** :"Mietitään yhdessä mikä olisi kaikkein kivuttomin ratkaisu kaikille." Ja se sano ** :"Mietitään yhdessä mikä olisi kaikkein kivuttomin ratkaisu kaikille."
[mp3]>Minä en sanonut sanaakaan, hengitin vaan luuriin. Minä en sanonut sanaakaan, hengitin vaan luuriin.
[mp3]>Mutta jo siinä minä tiesin, etten minä aio hoidella tätä sivistyneesti. Mutta jo siinä minä tiesin, etten minä en aio hoidella tätä sivistyneesti.

[mp3]>Mihin me sitten mennään Mihin me sitten mennään
[mp3]>Me ollaan Me ollaan
[mp3]>sinä oot sinä oot
[mp3]>se sano se sano
[mp3]>ja kynsi osu ja kynsi osu
[mp3]>Että mua naurattaa Että mua naurattaa
[mp3]>Niin ku aikuiset ihmiset Niin ku aikuiset ihmiset
[mp3]>Tavataan taas ! Tavataan taas !

Комментариев нет:

Отправить комментарий